Susanne Lana indstiller karrieren

Written by on oktober 13, 2020

I mere end 60 år har hun turneret landet rundt med sine sange fra dansktoppen. Men nu siger sangerinde Susanne Lana stop.

Sangerinden slog for alvor igennem på dansktopscenen i 70’erne med sangene ‘Hvis tårer var guld’ og ‘Søde sommerminder’.

“Jeg bliver jo snart 75. Jeg har været i gang, siden jeg var 14 – Og det bliver bare hårdere og hårdere. Sådan er det, når man kommer op i min alder”, udtaler Susanne Lana ifølge B.T.

Alt fra Festival til Bryllup
I nyere tid har Susanne Lana optrådt med sin musik rundt om i landet – alt fra festivaler til bryllupper.

“Sådan har det været næsten hver weekend og rigtig mange hverdage, så nu har jeg lovet mig selv at stoppe. Det er også sværere at holde sig vågen, når jeg kører til og fra jobs”, fortæller Lana til B.T. og fortsætter:

“Øjnene klapper mere i, og jeg har også været ved at køre galt et par gange. Og det er også blevet svært at huske teksterne, og jeg kan ende med at synge noget frygteligt sludder. Det er ikke så smart, og så trænger jeg sgu også til at slappe af”, erkender den populære sangerinde.

Hyldestkoncert som afslutning
Hendes karriere bliver rundet af med en hyldestkoncert, som Lanas gode veninde: Nynne, har arrangeret. Her bliver Susanne Lanas sange fortolket af andre artister i dansktop-verdenen. Og så skal Lana selv synge de sidste vers, hvilket hun ser frem til.

Ellers har hun ikke de store planer for fremtiden.

“Nu skal jeg synge herhjemme for min hund”, griner hun afsluttende.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist