Chief 1 selvbiografi i sangform

Written by on maj 11, 2020

Hvis der er nogen, der har oplevet lidt af hvert (både på godt og ondt) gennem sit liv, så er det i den grad Chief 1, med det borgerlige navn Lars Pedersen.

Allerede som teenager slog han igennem bl.a. sammen med brormand Per Pedersen (Dee Pee) og skabte Danmarks første hip-hop gruppe: Rockers By Choice (RBC).
Siden er der sket meget i Lars Pedersens liv og karriere – Også meget mere end man kan få ned på 4 minutter i en sang, men den gode Chief 1 forsøger alligevel at få det vigtigste (for ham) med i denne ‘halvvejs’-biografi, der kommer samme år hvor han har rundet de 50 år.

Jeg gør det med en sang
Selv siger Chief 1 i forbindelse med udgivelsen, der iøvrigt kun sker på sociale medier (sangen kommer ikke på streams eller fysisk salg):
“Nogen skriver en biografi, jeg gør det i en sang. Jeg har brugt to måneder på at skrive, indspille og dykke ned i mit livs arkiv samt klippe denne video. Alt har jeg lavet mutters alene, det har været hårdt og til tider gribende at se ind i sin sjæl på denne måde, men det har samtidigt været en slags terapi med at hylde og slippe fortiden og komme videre.
I år fyldte jeg 50 år. Denne sang og video er min livsfortælling – So far”
, fortæller Chief 1.

Netop fordi dette nummer foreløbelig kun udsendes på de sociale medier, og altså ikke udgives til download, køb eller stream, så beder Chief 1 os om at dele videoen så vidt muligt, hvilket vi hermed gør med glæde.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist